Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Türk Traktör New Holland Bayii Veli Kurt'u ziyaret eden İkiz, Kurt'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan İkiz ise Kurt'a bu yıl Ilıca Mahallesi'nde düzenlenen bayramlaşama ve Aslançayır Mahallesi'nde düzenlenen festivale katkılarından ötürü teşekkür etti.

İKİZ'DEN TEŞEKKÜR

Başkan İkiz, 'İlçemizin tanımı ve gelişmesi için bir bütün olarak hareket etmeliyiz ve elimizi taşın altına koymalıyız. Burada en büyük destekçilerimiz ilçemizin esnafı. İlçemizin önde gelen esnaflarından Veli Bey'e ve Kurt ailesine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilçe çiftçilerimize önemli hizmetler sunmalarından dolayı kendilerini kutluyorum' şeklinde konuştu.

MODERN ALETLER

Türk Traktör New Holland Bayii Veli Kurt ise bölge çiftçisinin ekipman ve traktörlerinin büyük kısmının AB hibe programlar ve kalkınma ajanslarının hibeleri ile yenilendiğini belirterek, 'Çiftçimiz bu tür desteklemeler ile ekipmanlarını yenileme fırsatı buldu ve artık daha modern zirai aletler ile tarım yapıyorlar. Halkımıza en iyi hizmeti, en iyi şekilde vermek için çalışıyoruz. Kazandığımızı halkımız ile paylaşmak bizleri mutlu ediyor' ifadelerini kullandı.