Cenaze işlemlerinin ücretsiz yapılması ile ilgili düşüncesini ağustos ayı meclis toplantısında karara bağlayan Bafra Belediyesi, şimdi de taziye çadırı hizmetini hayata geçirdi. Cenazesi olan vatandaşların, cenazeleri ile ilgilenmeleri ve taziyeleri daha rahat kabul etmelerini sağlayan taziye çadırı, yapılan başvurular sonucunda ilgili birim personeli tarafından hazırlanıyor.

KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince taziye çadırı ile birlikte; masa, sandalye, su, ısıtıcı ve çay setini hazırlayıp cenaze sahiplerine teslim ediyor. Bafra Belediyesi'nin taziye çadırı uygulamasından fazlasıyla memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, manevi anlamda alkış ve duayı hak eden bir hizmet olduğunun altını çizerek, Başkan Hamit Kılıç'a teşekkür ediyorlar.

EN BÜYÜK ÖDÜLÜMÜZ

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Kılıç, 'Biz Bafra olarak büyük ve güzel bir aileyiz. Vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu kadar acılı anlarında da yanında olmak bizim vazifemiz. Bu düşünce ile taziye çadırı hizmetimizi hayata geçirdik. Cenazesi olan vatandaşlarımızın acılı gününde biraz olsun destek vererek dualarına layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Ağustos meclisimizde karar bağladığımız cenaze işlemelerinin ücretsiz olmasının ardından yine ücretsiz olarak hizmete sunduğumuz taziye çadırı ile ilgili saygıdeğer halkımızın memnuniyeti en önemli ödülümüz' dedi.