Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Havza Temsilciliği tarafından istişare toplantısı gerçekleştirildi. Havza Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen toplantıda BEM-BİR-SEN Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu, çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

YANINIZDAYIZ

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven ise sendikal anlamda sadece maddi kazanımlar peşinde olmadıklarını belirterek, 'BEM-BİR-SEN ailesi büyük bir aile ve bizler de bu ailenin birer ferdiyiz. Bizler sendika olarak, sadece bugünlerde değil, her türlü sorununuzda yanınızdayız. Bizim sendikal anlayışımız diklenmeden dik duruşumuz ile sendikal kazanımlar elde etmek' dedi. Toplantının sonunda Başkan Seven, BEM-BİR-SEN üyesi ile bir süre görüşerek, taleplerini dinledi.

İKİZ'E TEŞEKKÜR

Toplantı sonrası Başkan Seven, Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli ve sendikanın Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Seven, katkılarından dolayı Başkan İkiz'i ziyaret etti.

ÖNEMLİ BİR GÖREV

Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Elimizden geldiğince burada alın teri döken arkadaşlarımız ile birlikte bir aile ortamında çalışıyoruz. Tüm sivil toplum örgütleri gibi sendikalar da önemli bir görev üstleniyor. Sizlere çalışanların hakları için vermiş olduğunuz mücadelede başarılar dilerim' ifadelerini kullandı.