Galin Ivanov, sosyal medya üzerinden taraftarların kendisine çok fazla yüklendiğini belirterek, "Şu anda sözleşmemi tek taraflı fesih etme hakkım var. Ama ben paragöz değilim. Burayı seviyorum ve gitmek istemiyorum. Tek mutsuzluğum oynamamak" dedi

İÇİNİ HABER'E DÖKTÜ
Samsunspor'un Bulgar oyuncusu Galin Ivanov, sakatlığı, oynatılmaması, sosyal medya üzerinden taraftarların kendisiyle ilgili düşüncelerine kadar birçok konuda içini Haber Gazetesi Spor Servisi Muhabiri Selçuk Kaya'ya döktü. Uzun bir sakatlık döneminin ardından birçok futbolcunun yaşadığı sorunları yaşadığını dile getiren Galin Ivanov, "Hakikaten uzun bir süre sakat kaldım. Bu çok kötü bir durum. Ancak ben iyiyim, idmanımı yapıyorum, oynamak için bekliyorum. Şu anda fizik olarak 90 dakikayı da çıkaracak güçte olduğumu düşünüyorum. Devre arası kamp dönemini iyi geçirdim. Hazırlık maçlarında 90 dakika oynadım. Ama ligde neden oynamadığıma gelirsek, buna bir şey diyemem. Bunun hakkında konuşmak benim işim değil" diye konuştu.

OYNAMADAN FORM TUTAMAM
Galin Ivanov şöyle devam etti: "Oynamadığım için sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Ama bunlara rağmen oynayacağım günü de bekliyorum. Kendi kalitemi biliyorum, şans verildiğinde elimden geleni yaparım. İnsanlar benim için 'sakatlıktan yeni çıktın, hazır değilsin' diyorlar. Benim hakkımda sürekli olumsuz şekilde konuşuyorlar. Bundan dolayı motive olamıyorum. Mutsuz görünmemin sebebi bu. Oynamadan formuma kavuşamam. Kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kulüpte hiç kimseyle sorunum yok. Sosyal medya üzerinden taraftarlar bana ulaşıp para için oynamadığımı söylüyorlar. Benim problemin parayla da alakalı değil, verilen sözlerine yerine getirilmemesinden dolayı mutsuzum."

BU LİGDE HER ŞEY OLUR
"Süper Lig için oynuyorduk, şimdi ise ligde kalmaya çalışıyoruz. Ancak 2-3 maç kazanıldığında farklı şeyler olabilir. Bu lig çok enteresan bir lig. takımlar aşağı yukarı aynı güçteler. Zor bir lig oynuyoruz. Her şeye açık bir durumdayız. Dışarıdaki insanlar benim hakkımda konuşuyor, taraftarlar sosyal medyadan yazıyor ancak benim problemlerimi kimse bilmiyor. Bunlar da açıklanacak şeyler değil. Dengeleri bozmak istemem. Mutsuzluğum var fakat ben işime bakıyorum. Ben profesyonel futbolcuyum. Şu anda istesem sözleşmemi fesih etme hakkım var. Ama ben burayı seviyorum. Bu şehir, takım, taraftarlar çok iyi. Mutsuzluğumun tek sebebi dediğim gibi oynamamak. Oynadığımda bir çok sorunum da çözülecektir."

KAZAKİSTAN'DAN TEKLİF VAR
Galin Ivanov,"Benim sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Kazakistan'dan bir takımdan ciddi bir teklif aldım. Hem de teklif buradakinden daha iyi. Ancak ben burada kalmak isterim. Burada da ufak tefek problemlerim var. Ancak her şeye rağmen gitmek istemiyorum. Ben oynadığımda diğer mutsuzluklarımı çok fazla düşünmem. Kafam da oynamadığım için sürekli bunlarla meşgul oluyor. Kendimi bir an önce ispatlayıp, oynamak istiyorum. Kalitemi ve neler yapabileceğimi biliyorum. Son olarak Samsunspor'un çok büyük bir taraftarı var. 9 maç gol bile atamadık, taraftarlarımız hep yanımızdaydı. Onlar çok iyi. Taraftarlar için söylenebilecek çok fazla şey yok." diye konuştu.

Selçuk KAYA