Boluspor'un yenebilecekleri bir takım olduğuna dikkat çeken Engin Korukır, "Hedefimiz galibiyet. En kötü bir puanla dönmeliyiz. Boluspor ve 1461 Trabzon maçlarından 6 puan alırsak çok önemli konuma geliriz. Gideceğimiz yolda bu tablo bizim göstergemiz olacak" dedi


TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİM
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, bir çok takımın teklifini kabul etmeyip buraya geldiğini söyledi. Samsunspor'un hem kulüp olarak hem de kadro kalitesi anlamında çok iyi olduğunu dile getiren Korukır , "Sezon başında takımın başına gelirseniz farklı olur. Kritik dönemde gelirseniz daha farklı olur. Bir çok takımdan teklif aldım. Onlarda da sıkıntı vardı. Fakat gitmedim. Samsunspor'a geldim. Samsunspor çok iyi kulüp, iyi kadroya sahip olduğu için geldim. İyi olmasa böyle kritik dönemde teklifi kabul etmezdim. Geldiğim günden bu yana olumsuz hiçbir şey görmedim" dedi.


O MAÇI UNUTAMIYOR
Karşıyaka maçı, Boluspor deplasmanı ve geleceğe dairde açıklamalar yapan Engin Korukır, şunları söyledi: "Karşıyaka maçına çok üzülüyorum. Hala bu üzüntüm devam ediyor. Aklımdan hiç çıkmıyor o maç. Oyuncularımın sahada gösterdiği mücadelenin hakkı mağlubiyet değildi. Şanlıurfa'da skor 2-2'ye geldikten sonra sakin oynayıp maçı kazanmasını bildik. 2-2'de sonra öyle kolay değildi maçı almak. Her zaman doğru adımlar atmamız lazım.


YENECEĞİMİZ BİR TAKIM
"Şimdi deplasmanda Boluspor ile oynayacğız. Rakibi izledim. Yenebileceğimiz bir takımla oynayacağız. Bizim artık üç puanlara ihtiyacımız var. Hedefimizde galibiyet. En kötü bir puanla dönmeliyiz. Kötünün iyisi bir puan. Bolu'dan alacağımız üç puan, ardından 1461 Trabzon maçı var. İki maçtan 6 puan alırsak çok önemli konuma geliriz. 6 puan çok çok iyi olur. 4 puan da iyi. Gideceğimiz yolda bu tablo bizim göstergemiz olacak. Ben ümitliyim. Takımımızı yetenek olarak tartışmaya gerek yok. Karakter olarakta iyi oyuncular var. O çok önemli."

BRAVO HEPİNİZE
Teknik patron Engin Korukır, idman sırasında oyuncularına övgü dolu sözler söyledi. Çalışmaların başarılı şekilde uygulanması üzerine yüzü gülen Korukır, "Aferin size. Bravo çocuklar" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU