AK Parti Atakum Meclis Üyesi Levent Ertürk, memleketi Artvin'de Atakum AK Parti Gençlik Kolları Üyelerine özel bir hafta sonu programı düzenledi. Aynı zamanda Bizin Artvinliler Derneği Başkanı olan Ertürk, Artvin'in doğal güzelliklerini, kültürünü, örf ve adetlerini, sosyal yaşamını ve yemeklerini AK Parti Gençlik Kollarına tanıtarak güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşattı.

BAŞKANLAR DA EŞLİK ETTİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Borçka İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu gençlere eşlik ederken, Atakumlu gençlere Artvin'in bilinmeyen güzelliklerini anlattılar. Samsunlu AK Gençler de; Artvin, Borçka ve Arhavi'de kendilerine eşlik eden AK Partili genç kardeşlerini Atakum'a davet etti.

GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

Birçok aktivitenin içinde bulunduğu ve iki gün süren gezide Samsunlu AK gençler, Artvin'i ve ilçelerini çok sevdiklerini belirtirken, yapılan organizasyonda kendilerine karşılayan ve eşlik eden belediye başkanı ve gençlik kollarına ayrıca geziyi düzenleyen Atakum Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk'e böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkür ettiler.

ÖNEMLİ YERLER GEZİLDİ

Yapılan organizasyonda Artvin'in yöresel yemekleri tadılırken, Cam teras, Baraj, Kafkasör Yaylası, Dikyamaç Köyü'nde bulunan Yaşam Tarzı Müzesi, Mençura şelalesi, Borçka ilçesi ve Atatepe'deki Atatürk Heykeli gezildi. AK Gençler gezdikleri yerlere büyük bir hayranlık duyarken, herkesin en az bir kez Türkiye'nin bu önemli kentinin gezilmesi gerektiğini ifade ettiler.

BİZ DE MUTLU OLDUK

Ertürk düzenledikleri geziyle ilgili şunları söyledi: 'Atakumdaki AK Partili genç kardeşlerime memleketim olan Artvin'i gezdirmenin mutluluğunu yaşadım. Sosyal ve kültürel açıdan böyle bir aktivitenin olması hem gençleri hem de bizi mutlu etti. Bu anlamda İl Başkanım Hakan Karaduman, İlçe Başkanım Haluk Köksoy, Gençlik Kolları İl Başkanım Cem Emre Çakan ve AK Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.'