AK Parti Genel Merkezi tarafından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görevlendirilen Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Giresun'da gün boyu süren yerel seçim çalışmalarını tamamladı.

ADAYLARLA GÖRÜŞTÜ

Sorumlu olduğu 12 ilde kamuoyu araştırmaları yapmak, destek sağlamak, teşkilatları yerel seçimlere hazırlamak ve adayların belirlenmesi gibi faaliyet programı kapsamında ilk çalışmasını Giresun'da yapan Milletvekili Yılmaz, teşkilat istişarelerinin ardından, 40'a yakın aday adayı ile görüştü. Teşkilat çalışmalarının ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Yılmaz, Giresun'da verimli bir çalışma yaptıklarını söyledi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Yerel seçim sürecinin başarı ile tamamlanması için hassas ve titiz davrandıklarını belirten Yılmaz, "Karadeniz'deki çalışmaları titiz bir şekilde yürütüyoruz. Verilen görev doğrultusunda halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, teşkilatlarımızla istişareler yapıyoruz. 40'a yakın aday adayımızla görüşmelerimizi tamamladık. Böylelikle Giresun'daki ilk etap çalışmalarımız tamamlanmış oldu. Diğer 11 ilimizde de sürecin tamamlanmasıyla genel merkezimize raporlarımızı sunacağız. Her kesimin desteğini bekliyoruz' ifadelerini kullandı.