1974 yılında kurulan Günsan Madeni Eşya, Canik İlçesi'ndeki Gülsan Sanayi Sitesi içerisinde bulunan fabrikasında ofis mobilyaları, oturma grupları, sandalyeler, okul sıraları, sinema ve konferans salonu koltukları gibi ürün çeşitlerinin üretmenin yanında bünyesinde bulunan 2 iç mimarla kişi ve kurumlara özel projeleri hayata geçiriyor.

AİLE ŞİRKETİYİZ

Günsan Madeni Eşya'nın aile şirketi olarak faaliyet gösterdiğini belirten Günsan Madeni Eşya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Can Gündoğdu, " Babamız Ömer Gündoğdu tarafından kurulan firmamızı ağabeyim Halil Gündoğdu, kardeşim Hakan Gündoğdu ile birlikte yönetiyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana müşteri memnuniyetine önem veren bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz.Günsan Madeni Eşya, kimliğimizin yanında 15 yıldır Olimpik markamızda da bünyemizde hizmet veriyor" dedi.

SEÇKİN PROJELERDE YER ALDIK

Devlet Malzeme Ofisi'nin tedarikçi firması olarak çalıştıkları belirten Gündoğdu, "Günsan Madeni Eşya olarak, Samsun'da gerçekleştirilen Engelli Olimpiyatları öncesi okçuluk salonu yapımı projesinde, Samsunspor'un yeni stadının yapımında loca tasarımı projesinde, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin yapımında, Atakum Belediye Başkanlığı başkanlık katının yapımında, İlkadım Sosyal Hizmetler Tesisi yapımında ve Derabahçe Sosyal Tesisleri'nin yapımı projelerinde kendi alamızda yer aldık. Bunun yanı sıra Devlet Kredi Yurtlar Kurumu'nun açmış olduğu bir ihaleyi aldık. Bu ihale kapsamında 41 bin adet sandalye üretimi yaptık ve şu sıralar Türkiye'nin dört bir yanındaki KYK yurtlarına dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu tip ihaleleri bu güne kadar genelde İstanbul, Ankara ve İzmir merkezli firmalar alırdı. Karadeniz Bölgesi'nde bu tip bir ihaleye alan ilk firma biz olduk" diye konuştu.

İSTİHDAMI ARTTIRACAK YATIRIM

Samsun'da istihdamı arttırma hedefine katkıda bulunmak istediklerini söyleyen Haluk Can Gündoğdu, 'Şu an Samsun-Ankara Karayolu üzerinde Toybelen Mevkii'nde fabrika yapımı için 10 dönümlük bir alan aldık. Bu alana inşaa edeceğimiz fabrika ile üretimimizi arttırma yeni istihdam olanağı açmayı hedefliyoruz' diye konuştu.

Yasir BABA