Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğin sunuculuğunu öğretmen Erhan Çamurcu yaptı. Kaymakam Yunus Emre Altıner ile iki yıldır beraber çalıştıklarını hatırlatan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, birlikte çok güzel işlere imza attıklarını ifade etti.

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Ağır Ceza Hakimi Melih Cöhce yaptığı konuşmada, 15 aylık beraber çalışma sürecinde gerek FETÖ gerekse personelle bilgi paylaşımı konusunda gerek ilçe ihtiyacı konusunda çok uyumlu çalıştıklarını, her ihtiyaca destek olduğunu, insanlığı, içtenliği ve kibarlığı için teşekkür ettiğini söyledi.

DERİN İZLER BIRAKTI

Kaymakam ise yaptığı duygusal konuşmada ilçede çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 21 aylık süre içerisinde ilçenin kendisine de çok şey kattığını ve ilçenin kendisinde derin bir iz bıraktığını vurguladı. İlçede yaşanan şehit, gazi ve boğulma sonucu yaşanan acılara da değinen Altıner, ilçede kalbinin yarısını kaldığına vurgu yaparak helallik istedi. Altıner kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Kaymakam Altıner'e, Başkan Edis, Cöhce ve kaymakamlık çalışanları tarafından plaket ve hediyeler verildi. Program sonunda Altıner, tüm katılımcılarla tek tek helalleşti. Altıner'in onuruna verilen yemeğe ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, hakim ve savcılar kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgütlerinin başkanları, muhtarlar, siyasi parti başkanları ve kamu personeli katıldı.