'Temiz Samsun, Temiz Türkiye, Temiz Dünya' mottosuyla yola çıkan Liv Hospital, Samsun organizasyonda Büyükşehir Belediyesi, Atakum Belediyesi, Atakum Kaymakamlığı, İlkadım Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Suco Firması, Mimarlar Odası Samsun Şubesi, Çevre Mühendisleri Odası, OMÜ Öğrenci Konseyi, basın mensupları destek verecek ve yapılan etkinliğe katılım sağlayacak. Projeye destek veren Suco Markası, katılımcılara organik su matarası hediye edecek. Liv Hospital Samsun tarafından gönüllü toplayıcılara eldiven, poşet ve şapka da dağıtılacak.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Projeye destek veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Bu bilinci bir gün değil her gün için vatandaşlarımızda oluşturmalıyız. Çevre kirliliği problemimizi; çöpümüzü sokağa değil çöp kutusuna atmayı görev, yaşam biçimi olarak benimsemekle çözebiliriz. Şehrimizde başlatılan çöp toplama etkinliğine önder olduğu için Liv Hospital Samsun'a teşekkür ediyorum, son derece yararlı olacak bir proje. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğe davet ediyorum' dedi.

DESTEKLİYORUZ

Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise, 'Her ailenin çevre temizliğine katkıda bulunması gerekiyor. Böyle günlerde birlik ve beraberlik içerisinde farkındalık hareketleri başlatmak, toplumda bilinç yaratmak ve ses olmak çok önemlidir. Bu organizasyonu sonuna kadar destekliyoruz' şeklinde konuştu.