Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz için veda yemeği düzenlendi. Ihlamur Kafe'deki yemeğe Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Atlamaz'ın 4 yıl boyunca birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve İlkadım'da görev yapan çok sayıda muhtar katıldı.

BİLGİSİNDEN İSTİFADE ETTİK

Törende konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Dört yıl boyunca değerli kaymakamımızla ağabey-kardeş ilişkisi içinde çalıştık. Bu süreçte biz de kendisinin derin bilgi birikiminden istifade ettik. Yeni görev yeri Denizli'de de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok. Burada yaptığı başarılı hizmetlere orada da imza atacağına yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

YENİ KAYMAKAM KEKLİK

Konuşmasında kısa bir öykü aktaran Kaymakam Turan Atlamaz ise görev yaptığı süre boyunca İlkadım'da güzel günlerinin geçtiğini belirterek, herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kaymakam Atlamaz'a çeşitli hediyeler takdim edildi. Öte yandan Atlamaz'dan boşalan İlkadım Kaymakamlığı'na ise Antalya'nın Konyaaltı İlçesi Kaymakamı İbrahim Keklik atandı.

Barış BUDANOĞLU