Samsunspor: KAZANMAK İSTİYORUZ

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Zeren, "Manisaspor maçını kazansak işi bitirecektik, olmadı. Ardından Elazığspor mücadelesinde fırsat yine ayağımıza kadar geldi başaramadık. Bu iki maçta öne geçip kazanamamak bizleri çok üzdü. Ancak rakiplerimiz de biz kaybederken kazanamadı. Ümraniye'yi yendiğimiz takdirde kabusa son verebiliriz. İnşallah da öyle olacak. Futbolcular bir an önce maçı oynayıp kazanmak istiyor" diye konuştu.

TARAFTARIN HAKKI ÖDENMEZ

Zeren, "Bu maçta taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Onları bu sezon için hakkı ödenmez. Tüm olumsuzluklara rağmen ellerinden geleni yaptılar, takımlarına sonuna kadar sahip çıktılar. Ümraniyespor maçında yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar el ele verip galip gelmek istiyoruz. Bitime 5 hafta kaldı ve artık hatanın telafisi zor olabilir. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve Ümraniyespor'u yenerek hem kötü gidişe son veririz, hem de ligde kalma adına çok değerli bir adım atmış oluruz" dedi.

CEZASI SONA ERDİ

Samsunspor'da Sportif Direktör Coşkun Zeren, Mersin İdman Yurdu maçının ardından 23 Şubat'ta 60 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. Zeren'in bu cezası son buldu. 23 Şubat'tan bu yana iç saha ve deplasmanda olan maçları tribünden izleyemeyen Zeren, Ümraniyespor karşılaşmasında takımla birlikte olabilecek.