Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'nin Denizli, Yagcılar, Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır, Hatipler, Duraklı ve Elbizli koylerini ziyaret etti. Yürütülen hizmetleri ve yeni ihtiyaçları yerinde tespit eden Karaosmanoğlu, 'Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın üretime ve kalkınmaya olan katkısına destek olmak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için çalışıyoruz. Milletimize karşı hasbi, açık ve samimi bir şekilde yanlarındayız. Köylümüzün gönlündeki bize beslediği güzel duyguları büyütmenin derdindeyiz' dedi.
Vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, 'Dünü hep birlikte hatırlıyoruz. Özgürlüklerin yok sayıldığı o Türkiye'yi hiç unutmadık. Okullarından yaka paça atılan kızlarımızı, özgüvensiz gençlerimizin karamsarlığını, hastanelerde zelil olan insanlarımızı, kuyruklarda ömürlerini tüketen büyüklerimizi hiç ama hiç unutmuyoruz. Vatandaşlarımızın da unutmadığını yakinen biliyorum. Dışarıdan almak zorunda kaldığımız, bin bir bahaneyle verilmeyen veya yedek parçalarını temin edilemeyen İnsansız Hava Araçlarını, Hava Savunma Sistemlerini ve diğer gerekli teçhizatı artık Türkiye büyük oranda yerine getirebilmektedir. İnşallah bu oran yüzde yüzü de bulacaktır' diye konuştu.
Gebze'nin köy ziyaretlerinde ulaşımdan çevreye, sağlıktan eğitime, ekonomiden bilim ve sanata kadar her alanda aşama kaydedildiğini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 'Karanlıklar içerisinde yolunu kaybetmiş Türkiye artık yoktur. Her türlü baskıya ve manipülasyona rağmen ülkemiz geleceğe kararlı bir şekilde yürüyecektir. Bunu da başaracak olan milletimizdir. İnsanımız üretiyor, Büyükşehir olarak bize düşen; bu üretimin önünü açmak, vatandaşımızın yüzünün gülmesine vesile olacak hizmetleri bir bir yerine getirmektir. Artık köylerimizde ulaşım, su, üstyapı ve altyapı noktasında büyük bir sorunla karşılaşmıyoruz. Eksik kaldığımız hizmetlerimizi de hızlı bir şekilde tamamlamak için ekiplerimiz sahada çalışıyor' şeklinde konuştu.