Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel İlkadım Zorlu Koleji, düzenlenen muhteşem bir törenle yeni eğitim-öğretim dönemine 'merhaba' dedi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene; Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

Eğitim kadrosunun yeni eğitim-öğretim dönemi akademik hedeflerini belirten açıklamalarının ardından konuşma yapan Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu. Zorlu, 'Zorlu Eğitim Kurumları olarak, geçtiğimiz yıl yılların deneyimini Özel İlkadım Zorlu Koleji'ne taşıdık ve başarılı bir yılı geride bıraktık. Bu yıl da yine akademik ve sosyal çalışmalarımıza artarak devam edip çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Amacımız; milli ve manevi değerlerini özümsemiş, modern çağa ayak uyduran tam donanımlı bireyler yetiştirmektir. Butik Okul Modelimiz ile bireysel eğitim fırsatı sunduğumuz, iyi derecede çift yabancı dil eğitimi ile dünya insanı yetiştirdiğimiz, robotik ve kodlama eğitimleri ile geleceğin mucitlerinin temelini attığımız kurumumuz, siz değerli öğrencilerimizin başarısı için tüm imkanlara sahiptir' dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Geleceğin temellerinin iyi bir eğitimle atılabileceğini vurgulayan Zorlu, öğretmen ve öğrencilere seslenerek, 'Ulu Önder Atatürk, 'Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.' demiştir. Bu noktada, siz değerli öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir. Öğrencilerimizi bilginizin ışığıyla en iyi şekilde aydınlatacak olan sizlersiniz. Kurumumuz, akademik çalışmalarınız noktasında sizlere tüm fırsatı sunmaya hazırdır. Değerli öğrenciler, sizler en iyi şekilde eğitim ve öğretim görmek, kendinizi geliştirmek ve modern çağa yön veren bireyler olmak için çok çalışınız. Biliniz ki; bir toplumu esarete ya da sefalete sürükleyecek olan eğitimdir. Eğitilmemiş toplumlar üretemez ve gelişemez. Siz değerli öğrencilerimin ve öğretmenlerimin bu nazarla çalışmalarına yön vermesini, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin hepinize başarılar getirmesini dilerim' şeklinde konuştu.

İLK DERS HEYECANI

Yeni eğitim-öğretim döneminin mutluluğunun yaşandığı törenin ardından öğrenciler, öğretmenlerinin eşliğinde sınıflarındaki yerlerini aldı. İlk ders zilinin çalmasıyla öğretmenler ve öğrenciler , 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine başlamanın heyecanını yaşadı.

Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu

Derecik Mah. Drama Sk. No:8 İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 444 26 26- 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55

Özel İlkadım Zorlu Anaokulu

Adalet Mah. 100. Yıl Bulvarı No:218/B İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55