Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) yetkililerini ağırladı. HAYKONFED Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcisi Nihal Erkoç ve HAYTAP-Orkinos Derneği Terme Temsilcisi Nurten Candan'ın katıldığı ziyarette Başkan Kul'a federasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi, sokak hayvanlarına yönelik Terme Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.

YAŞAMDA YALNIZ DEĞİLİZ

'İyi bir insan olmak, hayatı sevmek, mutlu olmak; insanı, doğayı, hayvanları yani yaşamı oluşturan her şeyi sevmekle başlar' diyen Başkan Kul, 'İnsanoğlu yaşamda yalnız değildir, her şey insanlar için de değildir. İnsanın yeryüzünde ki varlığının sağlıklı koşullarda sürmesi, diğer canlıların da sağlıklı koşullarda varlıklarını sürdürebiliyor olmasına bağlıdır. Bizler de bu inançla yaz ve kış mevsiminin bütün olumsuzluklarına karşı can dostlarımızı korumaya ve yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Terme Belediyesi olarak sokakta yaşayan tüm canlılarımız için sağlıklı ve mutlu bir yaşam için mücadele vermeye devam edeceğiz' ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN KUL'A TEŞEKKÜR

HAYKONFED temsilcisi Haydar Özkan, duyarlı çalışmalarından dolayı Terme Belediyesine ve Başkan Kul'a teşekkür ederek, 'Sokak hayvanlarına yönelik yaptığınız çalışmaları takip ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her geçen gün daha güzle şeyler ve daha güzel adımlar atacağınızı düşünüyoruz. Modern bir barınak ve kısırlaştırma merkezi kurulması noktasında çalışmalarınızı bekliyoruz' şeklinde konuştu.