1996 yılından itibaren Kamyon Dürüm konseptiyle Samsun'da efsaneleşen Dervişoğlu Pide-Kebap, Atakum'da Atatürk Bulvarı üzerinde Yeşilyurt AVM'nin hemen yanında 4. şubesini açtı. Gerçek Adana Dürüm lezzetini Samsunlularla buluşturan Dervişoğlu Pide-Kebap, yeni şubesinde Adana dürümün yanı sıra tüm pide ve kebap çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.


KISA ZAMANDA YOĞUN İLGİ

Yeni şubelerini kısa bir süre önce açmış olmalarına rağmen müşterilerinden çok güzel dönüşler aldıklarını belirten Dervişoğlu Pide-Kebap İşletme Sahibi Kemalettin Türkel, "Bu işe girdiğimiz günden itibaren Samsunluların yoğun ilgisini gördük. Yeni açtığımız şubemizde bizim mutfağımızın lezzetini tatmış olanlar tarafından büyük ilgi gördü. Özellikler gurbetçi olarak tabir ettiğimiz yurtdışından şehrimize gelen misafirlerimizin uğrak mekanı olduk. Yeni pide-kebap salonumuzda menü çeşidimizi de geniş tuttuk. Orjinal lezzetinde Adana Dürüm ve Adana Kebabın yanı sıra tüm pide ve kebap çeşitleriyle müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi.


22 YILDIR AYNI USTA AYNI LEZZET

Dervişoğlu Pide-Kebap'taki Adana Kebabın lezzetinin sırrının ustasında olduğunu belirten Kemalettin Türkel, "Biz 22 yıldır aynı kebap ustasıyla çalışıyoruz. Ustamız Adanalı. Kebaplarımızı yaptığımız etleri kendimiz özel olarak seçiyoruz. Damakta gerçek Adana Kebap lezzetini vermesi için güvenilir, denetimleri yapılmış kasaptan en taze etleri alıyoruz. Kebaplar hazırlanırken ince işçilikle çalışıyoruz. Kebaplarda kullandığımız etlerin sinirlerini ayıklıyoruz. Etin tadını da bu veriyor zaten" diye konuştu.

TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Yeni şubelerinde müşterilerinin asla park sorunu yaşamadığını belirten Türkel, "Samsun'un en güzel noktalarından birinde Atakum Sahilinin hemen yanı başında deniz manzarasına karşı, sakin bir ortamda, özel seçilmiş etlerden hazırlanmış leziz tatlarımızdan tatmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yasir BABA