Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eşi Nuran Kul ile birlikte, Terme'den kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hemşehrilerini birer birer ziyaret etmeye başladı. Kul, 'Allah kabul etsin' dileğini ilettikten sonra hemşehrilerinden manevi duygularını ve hac deneyimlerini dinledi, hacılara Kuran-ı Kerim hediye etti. Ziyaretlerde hac vazifesini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşadıklarını belirten hacılar, kendilerine misafir olan ve sohbet eden Başkan Kul'a zemzem suyu ve hurma ikram ederek, teşekkür etti.

ANILARINI PAYLAŞTI

Ziyaretlerde kendisinin hac görevini yerine getirdiği dönemde yaşadıklarını da paylaşan Başkan Kul, 'Yıllardır kutsal topraklara gitme hasretiyle yanıp tutuşan ve hac vazifesini yerine getirmek nasip olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kutlu yolculuklarında yaşadıklarını dinledik. Rabbim isteyen herkese hacca gitmeyi nasip etsin inşallah. Allah'tan, ibadet ve dualarının kabul olmasını diliyorum. Hacları hayırlı ve mübarek olsun' dedi.

ZİYARET SÜRECEK

Ziyaret kapsamında İsa Yüksel ve Narin Yüksel, Seyfullah Gürler ve Tenzile Gürler, Şevki İnce ve Hanife İnce, Murat Çimiç ve Havva Çimiç, İsmet Karadeniz ve Rufkiye Karadeniz ve Gülten Gümüş'e konuk olan Başkan Kul, program dahilinde diğer hacılara da evlerinde ziyaretlerine devam edecek.