Amasya'da 15 yıldır başarılı bir şekilde gıda sektöründe hizmet veren His Tadım Döner, Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Görkemli açılışa Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Tarım ve Orman İl Müdürü Nail Kırmacı, Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş, His Tadım Döner ailesi ve vatandaşlar katıldı.

VALİ KAYMAK'TAN TAM NOT

Edilen duaların ardından Vali Kaymak ve protokol üyeleri açılış kurdelelerini beraber kesti. Daha sonra Vali Kaymak, dönerin başına geçerek döner kesti. Değme döner ustalarına taş çıkaran Vali Kaymak ardından ikram edilen yemeklerden tattı. Etin en güzel halinin yer aldığı sofrada, ayrıca içerisinde dondurma bulunan irmik helvası Vali Kaymak'tan tam not aldı.

ÖZEL YAYLA ETİ

İşletme sahibi Ahmet Demirbaş 15 yıllık tecrübeyi Amasya'dan Samsun'a taşımış olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "İnşaat sektöründe hizmet vermekteydik ancak gıdaya da yatırım yapmak istedik. Amasya'da yaklaşık 15 yıldır özel etimizle marka durumundayız. Artık markamızı Samsun'a da taşıdık. Etimiz özel yayla etidir, tatlımız da özel yapımdır. Her ikisinde de iddialıyız. Samsun halkına ve dönerseverlere hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Bugün sayın Valimiz Osman Kaymak ve protokol üyeleri açılışımızı gerçekleştirdi, her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu bizim için gurur vericiydi" diye konuştu.

rrr

Zerrin SOMUNCU