Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ortak akıl buluşmaları kapsamında Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu'na bağlı Bafra temsilcilikleri ile bir araya geldi. Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya, Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, Türk Büro-Sen Başkanı Hasan Güngör, Türk Sağlık-Sen Başkanı Orhan Orkün, Türk Yerel Hizmet-Sen Mustafa Kaya, Türk Enerji-Sen Gökhan Yıldız, Türk Diyanet-Sen Asim Kalyoncu, Türk Tarım Orman-Sen Hayri Öztürk ve yönetimlerinin yanı sıra Bafra Belediyesi Başkan yardımcıları Şaban Hüryaşar, İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş ve Birim amirleri katıldı.

GÜZEL BİR İVME YAKALADIK

Düşüncelerini ifade eden Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, 'Yönetimlerin, o şehri oluşturan tüm kesimlerin düşüncelerine açık olması, dinlemesi ve dikkate alması en başta bir samimiyet göstergesidir. Bafra, bu konuda güzel bir ivme yakaladı. Bafra Belediye Başkanımızın bu mantıkta düzenlediği toplantıya iştikak ederek, bizler de düşüncelerimizi ve tavsiyelerimizi dile getirdik. Gerçek manada güzel bir toplantı oldu. Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

MEMNUN EDİCİ

Başkan Kılıç ise, 'Adını ortak akıl buluşmaları olarak belirlediğimiz toplantılarımızın her birinden olumlu kazanımlar elde ediyoruz. Katılımlar da, ortaya konulan fikirler de oldukça memnun edici. Bu gün davetimize icabet eden, Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu, Türk Büro-Sen Başkanı Hasan Güngör, Türk Sağlık-Sen Başkanı Orhan Orkün, Türk Yerel Hizmet-Sen Mustafa Kaya, Türk Enerji-Sen Gökhan Yıldız, Türk Diyanet-Sen Asim Kalyoncu, Türk Tarım Orman-Sen Hayri Öztürk'e teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.