AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'na bağlı Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'nde düzenlenen sabah kahvaltısı programına katıldı.

İŞTE GERÇEK DOSTLUKLAR

Programda konuşan Milletvekili Köktaş, "Allah'ın bereketi üzerinize olsun. Bu programda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Karadeniz'in hiçbir yerinden vatanına, milletine ihanet eden bir insan çıkmaz, hele hele Gümüşhane'den hiç çıkmaz. Hepsi vatanına, milletine, toprağına, geleneğine, göreneğine, örfüne, adetine ve bayrağına bağlı olan Türkiye'nin çimentosudur. Dostlarımızla, kardeşlerimizle bir aradayız. Önemli olan dostluklarımızın çıkar ilişkileri çerçevesinde değil, menfaat çerçevesinde değil, işi düştüğü zaman değil, her an ve her şartlarda devam edebilmesi, işte gerçek dostluklar bunlardır. Gerisi makam, mevki, varlık, yokluk hepsi gelip geçicidir. Önemli olan gök kubbede bir hoş seda bırakabilmek. İnşallah Gümüşhaneli büyüklerimin, abilerim, kardeşlerim, dostlarımızın yanında böyle bir hoş seda bırakmaya devam ediyoruz. Bırakabildiysek ne mutlu bize' şeklinde konuştu.

DAHADA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Bugün Türkiye'nin altından kalkamayacağı hiçbir problemin olmadığını dile getiren Köktaş, "Yeter ki ülkemizin ve milletimizin geleceğine halel gelmesin. Bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin. Bunları güçlü ayakta tuttuğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir sorun yok. Allah muhafaza bizler, aziz milletimiz 15 Temmuz'da sokağa inmeseydi, tankın önüne yatmasaydık, helikopterden gelen bombaların, mermilerin önüne geçmeseydik bugün Türkiye olmazdı. Bütün bu hesaplar Türkiye'nin bölünmesi, parçalanması ve bizi o gün silahla, terör ile bölemeyenler bugün bizi ekonomik olarak bölmeye çalışıyorlar. Ekonomik olarak bizi 3 Kasım 2002 öncesi Türkiye'ye döndürmeye, 'hasta adam Türkiye' demeye çalışıyorlar ama Allah'ın izniyle milletimizin desteğiyle, fedakarlığıyla, yöneticilerimizden basiretiyle yine bu işlerden galip geleceğiz. Bu güçlüklerden daha da güçlü çıkacağız' sözlerini kaydetti.