Terme Belediyesi tarafından başlatılan dev yol yapım hamlesi devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen beton yol, sıcak asfalt ve parke yapım çalışmalarıyla kent genelindeki yollar dünya standartlarına geldi.

HER ALANDA ÇALIŞMA

İlçe merkezinde altyapısı tamamlanmış üç ayrı bölgede parke taş düzenleme çalışmalarına sürerken, kırsal mahallelerde de stabilize düzenleme, sathi kaplama ve beton yol çalışmaları hızla devam ediyor.

BAZLAMAÇ, SÖĞÜTLÜ, İMANALİSİ

Belediye son olarak, ilçenin Söğütlü mahallesi ve İmanalisi mahalleleri arasında 3 km'lik sathi kaplama ve Bazlamaç Mahallesi Aslan Sokak'ta yapacağı 2 km'lik beton yol çalışmalarına başladı. Bazlamaç Mahallesi'nde çalışma yapılan bölgeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Şenol Kul, mahalle halkı ile sohbet etti. Çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

AYAKKABILAR AYAĞIMIZDAN ÇIKARDI

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinlerinden Emin Kaynar, 'Bu yolda çamurdan ayakkabılar ayağımızdan çıkardı. Okula girmeden ayakkabı yıkama kuyruğuna girerdik, kim derdi bu yol böyle olacak. Emeği geçen herkese teşekkürler. Devletimiz var olsun' şeklinde konuştu.

ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLERE

Etaplar halinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kul, 'Terme Belediyesi olarak görev ve sorumluluk alanımız içerisinde bulunan tüm mahallelerimize hizmet götürdük. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için başladığımız tüm projeleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunuyoruz. Merkez mahallelerimizden en uzak köylerimize kadar ulaştık, yatırım yaptık. Geçen 4,5 yılda ilk günkü enerjimiz ve heyecanımızla hizmet ettik. Termemize kazandıracağımız daha çok güzel hizmetlerimiz olacak' dedi.