Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ortak akıl buluşmaları kapsamında, Bafra Minibüsçüler Derneği üyeleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya, Bafra Minibüsçüler Dernek Başkanı Ahmet Can ve Üyeleri, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ve birim amirleri katıldı. Başkan Kılıç toplantıda Bafra'ya yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen uygulamalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

İYİ NİYETİN FARKINDAYIZ

Programda konuşan Bafra Minibüsçüler Derneği Başkanı Ahmet Can, 'Başkanımızın ilçedeki sorunları ve beklentileri gidermek konusunda ortaya koyduğu iyi niyetin farkındayız. Bunu sorunların giderilmesi için atılan çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Samsun, Bafra arasında çalışan minibüsçüler olarak bizlerin beklentileri belli. İş birliği içinde sorunları gidereceğimize inanıyoruz' şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM ARIYORUZ

Başkan Kılıç ise, 'Bafra'da yapıcı ve samimi tüm fikirlere açık olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Tüm kesimlerle görüşüp, ilçemizi güzel noktalara getirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu bağlamda bir araya geldiğimiz Bafra Minibüsçüler Dernek Başkanımız Ahmet Can ve tüm üyeleri ile yaşadıkları sorunlar ve beklentileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Samimi çözüm arayışında olunduktan sonra üstesinden gelinmeyecek hiçbir problem yok' ifadelerini kullandı.