AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ziyaret ettiği Terme ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti Terme İlçe Teşkilat üyelerinin katıldığı ziyarette Milletvekili Köktaş, Terme'de yapımı devam eden ve ilçe merkezinde imalat yapan işyerleri için alt yapısı ve sosyal donatıları ile daha rahat ve geniş ortam sağlayarak ilçeye istihdam ve katma değer kazandıracak olan 'İmalatçılar Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sanayi sektörünün ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Bu anlamda sektördeki tüm gelişmeleri çok yakından takip ediyor, yapılması gereken ne varsa alt yapısıyla, sosyal tesisleriyle sanayicimizin, işadamımızın yanında olmaya, desteklemeye devam ediyoruz. Bu bölgede de İmalatçılar Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılan yeni sanayi sitesi, merkezde imalat yapan firmaların daha işlevsel bir ortamda çalışmalarını yürüteceği, buna göre daha fazla istihdam ve katma değer kazandıracağı bir bölge haline gelecektir. Burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YERLİ VE MİLLİ HAMLE

Milletvekili Köktaş, 'Bugün ekonomimize yönelik saldırıları göğüslerken en büyük güvencemiz, milletimizin her bir ferdinin bağımsızlığına, vatanına, geleceğine sahip çıkma hususundaki azim ve kararlığıdır. Türkiye'nin her alanda yerli ve milli duruşa, üretime ihtiyacı olduğu gerçeği böyle dönemlerde çok daha açık bir şekilde kendini göstermektedir. İnşallah bu süreci de her alanda yerlileşme ve millileşme hamlelerimizi güçlendirmenin vesilesi haline getireceğiz' ifadelerini kullandı.

ORTAK AKIL İLE HAREKET EDİYORUZ

Milletvekili Köktaş, daha sonra ilçe merkezinde bulunan köprü ve dere yatağı bağlantısındaki yaşanan olumsuzluğu da, ilgili yetkililere ileterek bir an önce çalışma yapılması için görüşmede bulundu. İlçe meydanında bulunan çay ocaklarında oturan vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet eden Köktaş, "İstişare kültürü içinde, ortak akıl ile hareket ederek ilimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz" sözlerini kaydetti.