Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 14 yıldır aralıksız sürdürdüğü haftalık istişare toplantısını bu hafta da gerçekleştirdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan çalışma ekibiyle her hafta yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri masaya yatıran Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelecek vizyonuna ve 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Canik Belediyesi olarak hayatın her alanında uyguladıkları projelerle şehrin ve Türkiye'nin büyümesine katkı sağladıklarını dile getirdi.

GÜÇLÜ ŞEHİR GÜÇLÜ TÜRKİYE

Türkiye'nin kalkınmasının yerelden geçtiğini ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladığı seçim manifestosuyla Türkiye'nin gelecek vizyonunu çizdi. İnşallah 24 Haziran seçimleri sonrası ülkemiz daha istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürecek. Bizler de Canik Belediyesi olarak 14 yıldır gerçekleştirdiğimiz projelerle ülkemizin gelişimine yerelde katkı sağlıyoruz. Çünkü Türkiye'nin büyümesi şehirlerimize bağlı. Şehirlerimiz ne kadar kalkınır ve güçlü olursa Türkiye'miz de o kadar güçlü olur" dedi.

PROJE ÜSTÜNE PROJE

Daha güçlü bir Samsun ve daha güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını belirten Başkan Genç, "14 yıldır eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar pek çok alanda yatırımlar yaptık ve öncü olduk. Hasköy Mahallemizde Meşe Orman Park ve Zübeyde Hanım Konağı tamamlandı. İnşallah 13 Mayıs Pazar günü iki güzel projemizin daha açılışını gerçekleştireceğiz. Sancaktepe (15 Temmuz Şehitler Tepesi), 1071'den 15 Temmuz'a Destanlar Müzesi, eğitim yatırımları, cami çevre düzenlemeleri, hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri gibi birçok projemiz de devam ediyor. Türkiye'mizin vizyon hedeflerine ulaşması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.