Her yıl amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, sporculara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen programda, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın katılımıyla ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.
Düzenlenen programa çok sayıda amatör spor kulübü oyuncuları ve yöneticileri katıldı. Başkan Usta programda, spor kulübü oyuncularıyla yakından ilgilenerek onlarla basket oynadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Spora ve sporcuya çok önem verdiğini dile getiren Başkan Usta, 'İlçemizdeki spora olan ilgi ve alakanın sürekli arttığını görüyoruz. Bu da bizim, ilçemizde daha çok spor alanları oluşturmak, daha fazla spora yatırım yapmak, daha çok spor mekânları üretmemizi zorunlu kılıyor. Bu anlamda biz bir yandan bu tesisleri yaparken bir yandan da bu tesislerin içini dolduran sporcularımıza destek olmanın zorunluluğunu hissediyoruz. Bugün burada ilçemizdeki 24 ayrı spor kulübüne malzeme noktasında destek olmak için toplandık. Tabi ki bunu sezon başlarında malzeme desteği, sonrasında nakdi destek, sonrasında da ödül desteğini sezon boyunca sürekli sağlamaya çalışıyoruz' dedi.

'Hayalim Galatasaray'da oynayıp şampiyonlar ligi kupasını ülkemize kazandırmak'
Sporun kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyleyen Furkan Samra, 'Spor bizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Hayalim, Galatasaray'da oynayıp şampiyonlar ligi kupasını ülkemize getirmek' dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin sporculara desteklerini dile getiren Ecrin Cemre Kurum, 'Belediye bize içinde bulunduğumuz spor salonunu tahsis etti, top, saha ve forma verdiler. Biz bu formalarla yaşadık, adımızla yaşadık ve bunu daha da ileri götürmeye çalışıyoruz' dedi.
İdmanlarda malzeme ihtiyacının olduğunu ve bu ihtiyacı Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin giderdiğini söyleyen Batuhan Tüysüz, 'Hafta içi idmanlarımız oluyor, hafta sonu da maçlarımız oluyor. Çoğunlukla malzeme ihtiyacımız oluyor, Belediyemiz sağ olsun bize yardımda bulundu çok teşekkür ediyoruz. Ben takımda kaleciyim ve benim idolüm Muslera, ben onu örnek alıyorum. Çalışmaya devam ediyoruz, bırakmıyoruz, hedefim şampiyon olmak' dedi.
Program sonunda Başkan Usta tarafından amatör spor kulüplerine forma, şort, antrenman malzemeleri vb. tüm ekipmanlar teslim edildi.