'Aşk Biter Mi' isimli şarkının sözleri Murat Güneş'e, müziği ve düzenlemesi ünlü müzik adamı Volga Tamöz'e ait. Single kapak fotoğrafları ve şarkının klibi Nihat Odabaşı imzası taşımakta. Klip Cem Yenel'in günlük yaşantısından konu alınarak, şuan okumakta olduğu Boğaziçi Üniversitesi'nde sınıf arkadaşları eşliğinde çekildi. 29 Temmuz 1996 yılında İstanbul'da doğan Cem Yenel'in müziğe olan yatkınlığı daha 3 yaşındayken, anaokulunda müzik hocasının piyanoda çaldığı bir müziği doğru notalarla oyuncak piyano ile çalması ile fark edildi. Daha sonra aldığı eğitimler sonucunda profesyonel olarak, 8 yaşında piyano çalmaya başladı. Bilfen Koleji'nde müzik hocasının ses rengin ve güçlü yorumcu kişiliğini fark etmesi ile okul orkestrasının solisti olurken Üsküdar Amerikan lisesinde okurken de lise konserlerine devam etti. Ünlü şan eğitmeni Gül Sabar ile çalışan Cem Yenel, eğitimine Boğaziçi Üniversitesi'nde sosyoloji-ekonomi çift anadal öğrencisi olarak devam etmektedir. Okuduğu okulların orkestra solisti olma geleneğini bozmayarak Boğaziçi Üniversitesi Orkestrası BÜMK Orkestra solisti olarak devam etmektedir. 22 yaşında 20'nin üzerinde bestesi bulunan Cem'in en büyük hayali Türkiye'yi uluslararası platformlarda temsil eden Dünya çapında bir sanatçı olmaktır. Cem Yenel'in Marka Danışmanlığı Selim Akar tarafından yapılmaktadır.

Sizi tanımlayacak özellikleriniz neler?

Dünyayı İyiliğin kurtaracağını düşünen bunun için her daim pozitif bir enerji ilke kendini besleyen biriyim Ailem ve dostlarım ve müzik benim vazgeçilmezim. Ama günün sonunda en değer verdiğim şey aynaya baktığımda hala kendimi görebiliyor olmak ve herkesin bu hayatta eşit olduğunu unutmadan yaşamak.

Hangi okul ve hangi bölümde okuyorsunuz?

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Ekonomi çift anadal öğrencisiyim.

Küçükken ne olmak istiyordunuz?

Şarkıcı ve limonatacı :)

Küçüklüğünüze dair unutamadığınız bir anınız?

3-4 yaşındayım. Havaalanında annemle uçak saatini bekliyoruz. Sonra annem lavaboya girdi ben de kapıda bekledim. Çinli bir turist kafilesi geldi. 40-45 kişi varlardı. Bir tanesi benim fotoğrafımı çekti.
Benim de durum hoşuma gitti galiba poz vermeye başladım. Birden hepsi kameralarını çıkardı, çekmeye başladılar. Bir baktım 40 kamera bir arada beni çekiyorlar. İyice moda girdim. Annem çıkınca
şok olmuştu. Enerjimi ilk fark edenler Çinliler oldu :)) İlk Çinliler fark etti beni:))



Keşfedildikten sonra neler değişti hayatınızda?

Henüz keşfedilmedim... Fark edildim diyelim... Keşfedilme önce insanın kendisini keşfetmesi ile başlıyor. Sonra insanların senin hikayenin fark edilmesi ile devam ediyor. Ama mutlak başarı bunun
için ne kadar çok çalıştığında ve sabrettiğinle doğru orantılı diyebiliriz
Profesyonel anlamda müzik yapma fırsatı buldum ki bunun benim için önemini size anlatamam. Mikrofonlara, sahne set up larına falan çok ilgiliyimdir. Volga Tamöz'ün bak stüdyosunda ilk şarkı söylediğimde çılgına dönmüştüm. 'Beyonce de bu mikrofonla kayıt yapıyor, inanamıyorum' diye kafayı yedim. Kısaca müzik daha profesyonel bir şekilde ve daha da fazla hayatıma girdi. Volga abi 'Bugün Pazar ama bir kayıt alacağız haberin olsun planın varsa da kusura bakma.' dediği zaman içimden hep 'Holeeeyy be' dedim çünkü stüdyoda vakit geçirmek galiba en sevdiğim şey.

İlgi görmek nasıl hissettiriyor?

Beni birçok kişi pop Müziğin yeni Harika Çocuğu işaret ediyor. Piyasaya yeni çıkan biri olarak bu kalpten gelen bu övgüler beni çok mutlu Ediyor ama utandırıyor da ama artı bir sorumluluk açısından daha iyisini yapmalıyım açısından biraz korkutuyor :))

Örnek aldığınız sanatçılar?

Çok fazla var. Herkeste örnek alınacak bir şeyler var bence. Türkiye'de Sezen Aksu'nun hissiyatını, Ajda Pekkan'ın sahne enerjisini, Barış Manço'nun müzikal samimiyetini örnek alıyorum. Ama Tarkan, Nilüfer, Bengü, Mustafa Sandal... Liste çok uzar. Hepsi çok örnek aldığım sanatçılar. Dünya'da bir performans sanatçısı ve bir ikon olarak Britney Spears'ın bana çok ilham verdiğini söyleyebilirim.

Annenizin ve babanızın mesleği nedir?

Annemin kadın giyim üzerine bir mağazası var, babam bir tekstil firmasında yönetici.

En büyük hayaliniz?

Türkiye'yi uluslarası platformlarda temsil eden bir sanatçı olabilmek. MTV VMA'de canlı performans sergilemek. Billboard Hot 100'de 1 numaraya yerleşen bir şarkıya sahip olmak.

En sevdiğiniz renk?

Beyaz.

En sevdiğiniz şarkı ve nedeni?

Muse-Unintended. Şarkıyı ilk duyduğumda duygusal olarak yoğun bir dönemdeydim ve şarkı çok gerçekti. Hala her dinlediğimde aroması geliyor o hissiyatın, o yüzden insanların içinde dinlemeyi pek
sevmem.

Yaptığınız en büyük çılgınlık?

Şarkıcı olmak.

Benzetildiğiniz biri var mı?

En çok Justin Timberlake'in ilk halleri ama en sevmediğim şey birine benzetilmek galiba.

Hayatta en çok kıymet verdiğiniz insan?

Ailem.

Bugüne kadar sizi en heyecanlandıran olay?

Birçok olay oldu... Volga Tamöz ile tanışma anım stüdyoda şarkımı kaydettiğim an Şarkımı ilk kez radyoda duyduğum an. Süperstar Ajda Pekkan ile düet yaptığım an

En sevdiğiniz film?

The Best Offer.

En sevdiğiniz kitap?

1984, George Orwell

Hayattaki mottonuz?

Her şey bir nedenle olur, olmazsa diye bir mesajla hiç bir şeye başlanmak.

En tuhaf özelliğiniz?

Çok değişken bir ruh haline sahibim.

En sevdiğiniz ülke?

Fransa, Paris.

En çok kullandığınız kelime?

Çok.

En nefret ettiğiniz kelime?

Belirsizlik beni çok mutsuz eder, o yüzden 'Bakarız', 'Olabilir' ve türevleri.

İsminizin sözlükte hangi anlama karşılık yazılmasını isterdiniz?

İsmimin bir anlamı 'Müjde' ve bu anlamı çok seviyorum.

Çirkin birine aşık olabilir misiniz?

Bir kez aşık oldum. O da çok güzeldi. Ama olabilirim bence, çünkü aslında önemli olan onun ne kadar güzel olduğu değil senin onu ne kadar güzel gördüğün.

Hangi dünya starıyla fotoğrafınız olsun isterdiniz?

Britney Spears.

Şimdiye kadar attığınız en gururlu zafer çığlığı hangi başarınıza ait?

Yetenek Sizsiniz finaline kaldığımda. 14 yaşındaydım, çok güzel bir tecrübeydi.

En beğendiğiniz yeriniz?

Kendimi çok fazla beğendiğimi söyleyemem.

En çok neyinizle övünüyorsunuz?

Gerçekten bilmiyorum, çok övünmemeye çalışıyorum, inşallah övünmüyorumdur.

Sizi nasıl bir kadın etkiler?

Kesinlikle başta soğuk ve mesafeli. Peşinden koşturan. Ve genelde sarışın.

Bugüne kadar aldığınız en iyi iltifat?

'Sesin ve yorumun kimseye benzemiyor.'

İleride kendinizi nerede görüyorsunuz?

Saygın bir kariyere sahip olmak en büyük hedefim... Ben bir yeri işaretleyemem insanların beni güzel yerlerde olmamı işaretlemeleri tercihim olur ama sahne vazgeçilmez olacak hiç acelemde Yok :))

Piyasayla ilgili korkularınız var mı?

Korkarak başaramazsınız cesur olmak cesurca harekete geçmek çok önemli doğru hareketler yaparsanız doğru algılanırsınız ve korkmadan başarırsınız.

Ajda Pekkan'la birlikte sahnede olmak size neler hissettirdi?

Çok özel, çok şanslı ve sürreal. O an sanki geri kalan her şey durdu ve önemin o 3 dakika için yitirdi. Her zaman çok büyük hayranıydım, şimdi daha da büyük bir hayranıyım.

Ajda Pekkan'a sanırım size aşık oldum dediniz. Ajda Hanımın hangi özellikleri sizi bu kadar etkiledi?

O doğuştan bir star. Sahne enerjisi çok kuvvetli. Enerji de beni çok etkiler. Sahne ışığı, hakimiyeti, bakışı, sesi ve duruşu... Hepsi o enerjinin bir parçası. Ben hayat enerjisini sahiplenici tavrını kimseye
benzemeyen duruşuna benim de herkes kadar aşık olma hakkım olduğunu düşündüğüm için kalbinden dilime dökülen saygı sözcüğüdür böyle büyük bir ustaya...