AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bayburt ve Gümüşhane'de yerel seçim çalışmalarını tamamladı. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yılmaz, Giresun, Artvin, Rize, Kastamonu, Sinop, Ordu, Trabzon'un ardından yerel seçim sürecinde istişare ve değerlendirme çalışmalarını Bayburt ile Gümüşhane'de gerçekleştirdi.

KENETLENMELİYİZ

İl programlarında açıklamalar yapan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'nin artık sorunlarını halının altına süpüren bir anlayıştan, çözüm üreten ve atak yapan bir ülke konumuna geldiğine dikkat çekerek, "Ülkemizden başka gidecek bir yerimiz yok. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza müreffeh bir ülke bırakmak hepimizin tek arzusu. Bunun için çok çalışmamız, üretmemiz, kalkınmamız gücümüze güç katmamız gerekli. Doğru yolda olmayan hiçbir zaman kazanamamıştır. El ele vereceğiz, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. En iyi hizmeti kim yapıyorsa onun yanında yer alacağız. Söz konusu Türkiye olunca herşeyi bir kenara bırakıp kenetlenmesini bilmeliyiz" ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERE HİZMET

Yılmaz, AK Parti'nin ülkesine ve halkına odaklandığını, kazanımları bu yönde değerlendirdiğini belirterek, "AK Parti olarak en büyük değerimiz halkımızın bize olan sevgisi, duyduğu büyük güven. Bu iki bağ kolay kazanılmıyor. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, halkın gönlünde sevginin, güvenin büyük bir sembolü haline geldi. Ülkemize AK Parti iktidarı döneminde devrim niteliğinde hizmetler yapıldı ama en büyük inşa gönüllerde oldu" diye konuştu.