AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, parti binasında düzenlenen toplantıda, birlik ve beraberliklerini korumak zorunda olduklarını söyledi.

EKONOMİK KRİZ YOK

24 Haziran seçimlerindeki başarıyı 2019'daki yerel seçimlerde de sağlayacaklarına inandığını belirten Kırcalı, "Vatandaşlarımızla iç içe olalım. Yaptığımız hizmetlerin takipçisi olmalıyız. Samsun'un 17 ilçesinden 16'sının belediye başkanlığını aldık. 17'sini de almaya gayret göstereceğiz" dedi. Dış güçlerin ekonomik yönden Türkiye'ye diz çöktürmek istediklerini vurgulayan Kırcalı, "Önce 15 Temmuz darbe girişimi, şimdi de ekonomi. 15 Temmuz'da elde edemediklerini ekonomi ile uygulamak isteseler de yine başaramayacaklar. Ülkemizde kesinlikle ekonomik kriz yok. Türkiyemiz şehit kanlarıyla sulanarak vatan olmuştur. Zor coğrafyada bulunuyoruz. Güçlü olmak zorundayız. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için bir olmalıyız" ifadesini kullandı.

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman da sandık bazlı seçim çalışmalarının önemine dikkati çekti. Yerel seçimlere de değinen Karaduman, "İlçe başkanlarımızdan, mahalle başkanlarımızdan en kısa zamanda sandık bazlı çalışmalarını tamamlamalarını istiyoruz. Biz halkımızın verdiği destekle buralara geldik. Vatandaşlarımızın ayağına, evine gideceğiz, misafiri olacağız. Dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm üreteceğiz' diye konuştu.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı da ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı İlhan Kara ile partililer katıldı.