Belediye Başkanı Osman Genç ve Kaymakam İzzettin Sevgili birlikte ilk İstişare Turu'nu Kozlu Mahallesi'ne gerçekleştirdi. İlçede görev yapan daire amirleri ile belediye birim müdürlerinin ve Kozlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Zengin'in de yer aldığı buluşmada Genç ve Sevgili mahalle halkını dinledi. Sorunları yerinde tespit ederek hızlı ve etkin çözüm üretmeyi amaçlayan toplantıda mahalle halkı ile sohbet eden ilçenin iki yöneticisi, vatandaşların istek ve önerilerini de not aldı, ihtiyaç duyulan işlerle ilgili daire amirlerine talimat verdi.

EKSİKLER TESPİT EDİLİYOR

Hizmetlerin daha sağlıklı yürümesi açısından vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeyi önemsediğini ifade eden Başkan Genç, "Gezilerimizde halkımızla kucaklaşıyoruz. Varsa bizim göremediğimiz eksiklikleri yerinde öğreniyoruz. Çünkü Kozlu'nun sorununu en iyi Kozlu halkı bilir. Yerinde tespitle daha hızlı ve etkili hizmet yapıyoruz. Bu sayede Canik'in bütün mahallelerine belediyemizin eli değmiştir ve hizmet gitmiştir" dedi.
Her mahalleyi önemsediklerini de belirten Başkan Genç, "İlçemizin en ücra köşesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu anlayışla özellikle kırsal mahallelerimizde çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Bu tür buluşmalarla da gözümüzden kaçan eksiklikleri tespit etme imkanı buluyoruz' diye konuştu.

HEM TANIYOR HEM DİNLİYOR

Vatandaşları tek tek dinleyen ve not alan Kaymakam Sevgili de, Canik'te göreve yeni başladığını hatırlatarak, daire müdürleriyle birlikte ilçede bulunan mahallelere geziler düzenleyerek, hem görev yaptığı ilçeyi tanımayı hem de mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmeyi amaçladığını söyledi.