KRİTİK HATA

TFF 2. Ligi Beyaz Grup 5. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, sahasında Ankara Demirspor'u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında maça etkili başlayan Samsunspor, 10. dakikada Erhan Kartal'ın ortasında Bahattin Köse ile 1-0 öne geçti. Maçın 13. dakikasında ise futbol sahalarında ender görülen bir pozisyon oldu. Ceza sahası içerisine gelen topu çok kolay kontrol eden kaleci Furkan Köse, takım arkadaşı Savaş'a çarpınca, Alican topu boş kaleye gönderdi. 31'de ise Oğuz'un ceza sahası dışından sert şutu kaleci Burak'tan sekti ve Bahattin takımını öne geçiren golü attı (2-1).

BAHATTİN ŞOV

İkinci yarıda da etkili oyununun sürdüren Yılport Samsunspor 51. dakikada İlyas'ın pasında Bahattin'le gole yaklaşsa da, Burak gole izin vermedi. 73. dakikada ise İshak Doğan'ın kullandığı kornerde kendini arka direkte unutturan Bahattin, gelişine müthiş bir şut çıkarttı (3-1). 87. dakikada ise İlyas Kubilay Yavuz'un müthiş şutu direkten döndü. Rakibini 3-1 mağlup eden Yılport Samsunspor, galibiyet serisini 2 maça çıkarırken, ligde de 4. basamağa yükseldi. Futbolcular galibiyeti kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarıyla kutlarken, en büyük ilgi 3 gol atan Bahattin'eydi.

TAŞKIN'DAN TEBRİK...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 3 gol atarak yıldızlaşan Bahattin Köse'yi ilk tebrik edenler arasındaydı.

Selçuk KAYA/Salim YILDIZ