Baro başkanlığı için şimdiye kadar iki avukat adaylığını açıklamış bulunuyor. Adaylardan birisi iki dönemdir baro başkanlığı yapan Av. Kerami Gürbüz, diğeri ise ilk defa aday olan Av. Yaşar Öztürk.

GÜRBÜZ'ÜN LİSTESİ BELLİ

Kerami Gürbüz seçimi kazandıkları takdirde beraber çalışmayı hedeflediği yönetim kurulu üye listesini de açıkladı. Kerami Gürbüz'ün listesinde şu isimler yer alıyor: Emrah Yavuzcan, Nalan Öztaç Demirtaş, Pınar Gürsel Yıldıran, Gülşen Onur, Hamdiye Katipoğlu, Serkan Dönüm, Tufan Keleş, Kutluhan Gökçe, Uğur Aslan, Mehmet Demirel ve Mehmet Demirel. Gürbüz'ün listesinde yer alan Uğur Aslan, Tufan Keleş, Kutluhan Gökçe, Nalan Öztaç Demirtaş, Emrah Yavuzcan ve Serkan Dönüm şu anda yönetim kurulunda yer alan isimler. Kerami Gürbüz, 'Birçok meslektaşımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Baro Yönetim Kurulu aday listemizi hazırlamış bulunmaktayız. Böylece Samsun Barosu tarihinde ilk kez bir başkan adayı, yönetim kurulu aday listesini genel kuruldan önce açıklamış oluyor' dedi.

Henüz listesini açıklamayan diğer aday Av. Yaşar Öztürk ise, 'Samsun Barosu'nu uluslararası işbirliklerine açmak, baroyu birçok kuruluşu üye ve ortak yapmak için adayım' ifadelerini kullandı.