Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Yaşlıları unutmayan Başkan Genç, ellerini öpüp, hayır duasını aldığı huzurevi sakinlerine karanfil verdi. Huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet eden Başkan Genç, yaşlıların geçmişle gelecek arasında bir köprü olduğunu belirterek, onlara hizmet etmenin görevleri olduğunu söyledi.

GEÇMİŞLE GELECEK ARASINDA KÖPRÜ

Yaşlıları dinleyen Başkan Genç, "Hayatımıza değer katan, örfümüzü, adetimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizle beraber olmaktan çok mutluyum. Geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran yaşlılarımıza sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Unutulmamalıdır ki yaşlanmak insanlar için kaçınılmaz bir olgudur" dedi.

HİZMET ETMEK GÖREVİMİZ

Canik Belediyesi olarak yaşlılara önem verdiklerini ifade eden Genç, "Yaşlılarımıza hizmet etmek bizlerin görevi. Bir ömrün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımızın mutlu olmaları bizler için çok önemli. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum" diye konuştu.
Ziyaretten memnun kalan huzurevi sakinleri de, kendilerini unutmayan Başkan Genç'e teşekkür etti.