UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, D Grubu'nda karşı karşıya geleceği Porto maçı için Portekiz'e gitti. Porto'ya hareket etmek üzere sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafile, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

'Her maç en iyi sonucu almak istiyoruz'
Havalimanında basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, 'Şampiyonlar Ligi'nde her maçın zorlu geçeceği hepimizce biliniyor. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz, hepimizin niyeti bu. Her ne kadar bu maçtan sonra 4 maç daha varsa da, her maç en iyi sonucu almak istiyoruz' şeklinde konuştu.
Daha sonra Galatasaray kafilesi özel uçakla Porto'ya hareket etti. Zorlu mücadele öncesi Teknik Direktör Fatih Terim ve bir futbolcu bugün TSİ 20.30'da Estadio do Dragao Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar son antrenmanını da TSİ 21.00'de yine maçın oynanacağı statta yapacak.
Galatasaray'ın Porto ile yarın TSİ 22.00'de karşı karşıya geleceği mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek.