Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır'ı yeni hizmet binasında ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, başkanlara 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Kılıç, Bafra'ya yapılacak hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla hizmet edeceklerini ifade etti.

BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Kılıç, 'Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmek istiyoruz. Tabi bu anlamda ilçedeki kurumlarımızla ara ara bir araya gelip, kurum işbirliğimizi ön planda tutarak, Bafra'ya hizmetlerimizi kurumlarımız ile birlikte ortak çalışmalar, projeler düzenleyerek yapacağız. Bafra Belediyesi olarak kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Düzenlediğimiz istişare toplantılarıyla birlikte ortak akılla hareket ederek Bafra'nın sorunları, ihtiyaçları, kalkınması, tarım, turizm, sanayi ve modern bir şehir görünümüne kavuşması için birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bu nedenle sizlerle birlikte hizmet etmek bizim önceliklerimizden' ifadelerini kullandı.

SEVDAMIZ BAFRA

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır, 'Hepimizin önceliği ve ortak hedefi; Bafra'ya ve halkımıza hizmet etmektir. Bizim sevdamız Bafra. Bu anlamda yapılacak tüm çalışmalarda işbirliği ve ortak hareket ederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Dolayısıyla söz konusu Bafra olduğunda birlik ve beraberlik içerisinde esnaf odaları olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu noktada üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu arada da yeni hizmet binamızı üyelerimize ve halkımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binanın giriş katını vatandaşlarımıza bağışladık' şeklinde konuştu.

Ümit CEYLAN