Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ile Belediye Başkanı Şenol Kul, Evci ve Sakarlı mahallelerinde halka buluşma toplantısı düzenledi.
Vatandaşların şikayet, taleplerini dinleyen Parlak, bu toplantılarla kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle bir araya gelmelerini sağlamanın amaçlandığını söyledi.

ÖNLEMLER ARTACAK

Düğünlerde silahla ateş edenlere fırsat verilmeyeceğini, bu tür olaylarda konunun üzerine şiddetle gideceklerini anlatan Parlak, "Düğün eğlencesi esnasında silahla ateş etmek, acı olaylarla karşılaşmamıza sebep oluyor. Bu tür olay yaşanmasını, kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu nedenle halkımızı ve düğün yapacak aileleri uyarıyorum. Düğünlerde eğlence tarzınızı değiştirin, silahla ateş etmeyin. Siz kendiniz bu alışkanlığı bırakmazsanız biz güvenlik güçleriyle bu işi önlemek için her türlü önlemi alacağız" dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Kul da halk buluşmalarında karar mekanizmasına her kesimden vatandaşları dahil ederek hizmet ve çareler ürettiklerini dile getirerek, "Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Terme'yi birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz" diye konuştu.