Karadeniz Bölgesi'nin ve Samsun'un lider medya kuruluşu Haber Medya Grubu bünyesinde gerçekleştirdiği transferler ve görev değişiklikleriyle başarı çıtasını yükseltti. Haber Medya'ya, ulusal ve uluslararası birçok firmada reklamcılık deneyimi ile başarılı işlere imza atan Mehmet Ali Yelkovan Haber Ajans ile Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevlendirildi. Uzun yıllar televizyonculuk alanında adından söz ettiren Haber Gazetesi Bafra Temsilcisi Ümit Ceylan, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmenliği'ne; başarılı bir şekilde Haberaks TV Genel Yayın Yönetmenliği'ni sürdüren Onur Nurdemir ise Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi. Haber Medya'da yeni görevlendirmeler, Haberaks TV stüdyolarında Haber Medya ailesi tarafından düzenlenen törenle kutlandı.

YENİ YATIRIMLAR

Haber Medya Grubu'ndaki değişimin aynı hızıyla devam ettiğini söyleyen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Bu değişim 3-4 ay boyunca insan kaynaklarındaki yapılanmayla devam edecek. Yeni bir döneme giriyoruz, bu bütün medya grubumuzu kapsıyor. Mart ayına kadar devam edecek bu değişim sonrasında göreceğiz ki Haber Medya Grubu çok farklı yerlerde olacak. Yılbaşına kadar yapılacak yeni yatırımlarla adımızdan söz ettireceğiz. Grup olarak Samsun'da çok farklı bir konumda hakettiğimiz yeri alacağız. Türkiye ölçeğinde de örnek çalışmalarla, belki de birinci sırayı konuşuyor olacağız. Dünyada ve Türkiye'de olan bütün değişimleri yakından takip ediyoruz. Öte yandan yeni arkadaşlarla yeni bakış açılarına kavuşuyoruz ve daha profesyonel kadrolaşmaya doğru gidiyoruz. Televizyondaki görevini başarılı şekilde yerine getiren Onur Nurdemir arkadaşımız Yazı İşleri Müdürümüz oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Aslında hakettiği yer de burasıydı. Meslekte edindiği tecrübeler için en uygun yer orası. Haberaks TV Genel Yayın Yönetmenliği'ne ise Bafra'da 7 yıl televizyon deneyimi olan, son 8 yıldır da Haber Medya Grubu'nun temsilciliğini ve birçok görevi üstlenerek kendisini ispatlayan Ümit Ceylan'ı görevlendirdik, hayırlı uğurlu olsun. Haber Ajansımızla ilgili uzun süredir çalışıyoruz. Bu anlamda Samsun'da bir eksiklik vardı. Bu iş kurumsal olarak yapmış tecrübeli bir isim ararken Mehmet Ali Yelkovan ile tanıştık. Ankara'da, Mersin'de, İstanbul'da ulusal ve uluslararası firmalara ciddi çalışmalar yaptığını gördük. Haber Medya'ya değer katacağına inandık. Ona da görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

SAMSUN'A BORCUMUZ VAR

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ise "Biz bir aile olarak birbirimize inanmak, güvenmek ve başarmak zorundayız. Hepimiz başaracağız ve mutluluğu birlikte paylaşacağız. Genç ve pırıl pırıl insanlarsınız, başaramayacağınız hiçbir şey yok. Bizim 13 aylık çocuğa karşı da borcumuz var. Samsun'a ve Türkiye'ye borcumuz var. Bunu başaracağız" dedi.

Zerrin SOMUNCU