Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerini, 3 gün sürecek festivale davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 9 Ekim Salı günü ile 11 Ekim Perşembe günleri arasında, 19 öğrenci topluluğunun stant açacağı festival alanının, açık hava film gösterimlerinin yanı sıra horon gecesi, konserler, tiyatrolar, dans ve halk oyunları gösterileri, yöresel canlandırmalar ve onlarca gösteriye ev sahipliği yapacağını söyledi.

BU YIL DAHA EĞLENCELİ

Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2. Açık Hava Sinema Festivali, bu yıl 19 öğrenci topluluğuyla birlikte OMÜ Yaşam Merkezi önünde gerçekleşecek. 9-11 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Kampüste Şenlik Var 2. Açık Hava Sinema Festivali' öğrenci topluluklarının açacağı stantlar, onlarca gösteri ve film gösterimleriyle sürecek. Festivale, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerini davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'İkincisini düzenlediğimiz 'Açık Hava Sinema Festivali' bu yıl daha eğlenceli geçecek. 3 gün sürecek festivalde konserler, çeşitli dans gösterileri, tiyatrolar ve sürpriz etkinlerle, OMÜ'lü öğrenci kardeşlerimize keyifli anlar yaşatmak istiyoruz' diye konuştu.

FESTİVAL 3 GÜN SÜRECEK

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gençlik Topluluğu ile ortaklaşa düzenledikleri 'Kampüste Şenlik Var 2. Açık Hava Sinema Günleri'ne tüm OMÜ öğrencilerini davet eden Atakum Belediye Bşakanı İshak Taşçı, 'OMÜ öğrencisi kardeşlerimi bize ailelerinin emaneti olarak görüyor. Her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyorum. Bu anlamda öğrenci kardeşlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir festival organize ettik. 19 öğrenci topluluğunun stant açarak çeşitli gösteriler sergileyeceği şenlikte, her gün Türk sinemasının birbirinden güzel eserleri gösterimde olacak. 9-10-11 Ekim tarihleri arasında, 3 gün boyunca sürecek olan festivalimiz, OMÜ Yaşam Merkezi önünde gerçekleşecek. Kurulacak stantlarda gün boyu sürecek etkinliklere ve her akşam gerçekleşecek film gösterimleri ile çeşitli eğlencelere tüm Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi kardeşlerimi davet ediyorum' şeklinde konuştu.