Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Emekli Albay Bülent Uzun, vakıflarına yapılan destek dolayısıyla Genel Müdür Emekli Tümgeneral Yaşar Bal adına Necdet Uzun'a teşekkür belgesi takdim etti.

HABER'İN DESTEĞİ BÜYÜK

Ziyarette açıklamada bulunan Bülent Uzun, "Vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize, onların çocuklarına ekonomik ve sosyal destek yapan vakfımız, ayda 7.6 milyon TL'lik yardım dağıtıyor. Bu yardımların toplanmasında vakfımız için tanıtım çok önemli. Bu tanıtım kısmının basın ayağında ise Sayın Necdet Uzun ve Haber Medya'nın bizlere büyük desteği oluyor. Bu anlamda Genel Müdürümüz Yaşar Bal tarafından kendisine gönderilen teşekkür belgesini takdim ettik" diye konuştu.

Necdet Uzun ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, kurum olarak yapacakları çalışmalarla Mehmetçik Vakfı'na desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

Barış BUDANOĞLU