İLGİ ÇOK BÜYÜK

Her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okulları çalışmaları ile çok sayıda sporcuya farklı spor dallarında eğitim veren Atakum Belediyespor bu yılda spor okulları açılışını yaptığı görkemli törenle gerçekleştirdi. Atakum Belediyespor Tesislerinde yapılan açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, Atakum Belediyesi meclis üyeleri, sporcular ve aileler katıldı.

SPOR KENTİ ATAKUM

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Atakum Belediyesi sporun her alanında sporcuların yanında oluyor. Ücretsiz spor okulları ile çok sayıda çocuğumuza eğitim alma imkanı sunuyor. Karşımızda sporun ve sporcunun yanında olan bir Atakum var" dedi. Sadece turizm değil spor kenti olma yolunda çalıştıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "1100 lisanslı sporcu bünyemizde barınıyor. Sporun her alanında hizmet veriyoruz. 2017 yılı içerisinde 3'ü uluslararası olmak üzere 103 madalya kazandık"diye konuştu.

ÇAKIR EĞLENDİRDİ...

2017 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarının maskotu olan Çakır, yaz spor okulları açılışına katılarak sporcularla beraber eğlenceli vakitler geçirdi.

BADMİNTON OYNADILAR...
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, spor okulları açılışında badminton oynadı.

Salim YILDIZ