BÜYÜK İLGİ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Özel Sporcular Basketbol Türkiye Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile son buldu. 19 Mayıs Spor Salonu'nda yoğun ilgi gören turnuvada Samsun Zafer İş Ortaokulu Spor Kulübü birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olma başarısına imza attı.

Şampiyon olan Zafer İş Ortaokulu Spor Kulübü'ne ve dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, TÖSF Başkanı Birol Aydın ve 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu taktim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Özel sporcuları sosyalleştirmenin en büyük hedefleri olduğunu belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, şampiyon olan Zafer İş Okulu Spor Kulübü'nü tebrik etti. Topaloğlu, 'Şampiyonaya katılan tüm spor kulüplerine teşekkür ediyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Özel çocuklarımızın eğitimlerinin yanı sıra spor ile de neleri başarabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Bütün çocuklarımızın sosyalleşmelerini sağlamak en büyük hedefimiz. Şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Şampiyonun ilimizden çıkması bizi ayrıca mutlu etti' dedi.

Mustafa CİVELEK