Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki 1 çocuk babası Çağlar Yıldırım, alkol aldıktan sonra eve geldi ve 56 yaşındaki babası Nesim Yıldırım'ı yatakta boğmak istedi. Boğuşma sırasında Nesim Yıldırım, babasından kalma silah ile ateş ederek oğlunu vurdu. Kanlar içinde kalan Çağlar Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olan baba Nesim Yıldırım, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İĞNELERLE AYAKTA DURUYOR

Olay anında evde bulunan Nesim Yıldırım'ın eşi Asiye Yıldırım, yaşadığı travmadan dolayı iğnelerle ayakta duruyor. Oğlunu önceki gün toprağa veren Asiye Yıldırım, "Oğlum eve geldiğinde aşırı derecede alkollüydü. Babası ile tartışmaya başladı. Daha sonra babasına, 'Önce eşimi vuracağım, sonra kaynanamı, en son da seni vuracağım' diyerek tartıştı. Ben aralarına girerek ayırdım. Eşim sonra yatağına yattı. Oğlum Çağlar, yatağa giderek babasını boğmaya çalıştı. Ben de ikisini ayırmaya çalıştım. Ancak başaramadım. O sırada eşim, babasından kalma silah ile canını kurtarmak için ateş etti" diye konuştu.

KARINCAYI BİLE İNCİTEMEZ

Oğlunun 1 hafta önce de eşini darp ettiğini ve şikayetçi olmadıklarını da söyleyen Asiye Yıldırım, "Eşim karıncayı dahi incitmeyecek bir insandır. Kendi oğluna ise zarar vermek asla istemezdi. Kendisini kurtarmak için silahı can havliyle ateşledi. 7 yıldır oğlumla uyuşturucudan dolayı uğraşıyoruz. Evden uzaklaştırma almasına rağmen geliyordu. Gelinimi de darp ediyordu. Uyuşturucu almadığı zaman herhangi bir zarar vermiyordu. Ancak uyuşturucu aldığı zaman kimseyi tanımıyordu" ifadelerini kullandı.

TORUNUMA NE DİYECEĞİM?

Oğlunun 3 yaşında bir çocuğu olduğunu da söyleyen acılı anne ve eş, "Bu yaşanan olayları torunum büyüdüğü zaman ona nasıl açıklayacağız, bilemiyorum. Bizim yaşadıklarımızı başka ailelerin yaşamasını istemiyorum. Bunun için devletimizin bu tür vakalara bir önlem almasını istiyoruz. Biz yandık başka aileler yanmasın" şeklinde konuştu.

İNSANLIKTAN ÇIKIYOR

Olayı duyar duymaz Bursa'dan gelen abi Cesim Yıldırım ise, "Bir tarafta yeğenim, bir tarafta kardeşim. İçimiz yanıyor. Yeğenim uyuşturucu kullanmadığı zamanlar çok iyi bir insandı. Ancak, uyuşturucuyu aldıktan sonra insanlıktan çıkıyordu. Kardeşim, 7 yıldır yeğenim ile uğraşıyor. Yaşanan olaydan dolayı da şu anda içi kan ağlıyor. Mecbur kalmasa silahla ateş etmezdi. Bizlerin ciğeri yandı, başka ailelerin de yanmaması için önlem alınması gerekiyor' sözlerini kaydetti.
Hastanede yapılan iğnelerle ayakta güçlükle durabilen Asiye Yıldırım, Cesim Yıldırım tarafından eşi Nesim Yıldırım'ı görmesi için Samsun Kapalı Cezaevine ziyarete götürüldü.

Bayram OK / ÖZEL HABER

Samsun'da oğlunu öldüren babadan şok açıklama: 'Bizi öldürecekti'

Samsun'da şok cinayet! Baba oğlunu öldürdü

Samsun'daki evlat cinayetinde flaş gelişme

Samsun'daki evlat cinayetinde babaya tutuklama