'Çocuk gülerse dünya güler' anlayışıyla gece gündüz demeden çalışan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı hizmetleriyle 7'den 70'e herkesin yüzünü güldürüyor. Belediye, eğitime verdiği destek kapsamında Evci Mahallesi İlkokulu bahçesinde çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrenciler oyun parkının sevincini yaşarken, Evci İlkokulu Müdürü Kerim Kara, okul öncesi öğretmeni Hatice Kara ve bir grup ana sınıfı öğrencisi, Başkan Kul'u makamında ziyaret ederek okul çevresine yapılan park düzenlemesi için teşekkür etti, çiçek takdiminde bulundu.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Evci İlkokuluna yapılan destekleri ve son olarak inşa edilen oyun parkı hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Kerim Kara, 'Okulumuzun anasınıfı öğrencileri için oyun alanları kısıtlıydı. Oyun alanlarının ve çocuk parkının yapılması bizim için ihtiyaçtı. Sağ olsun belediye başkanımız ricamızı kırmadı ve çok kısa zaman içinde oyun alanını yaptı. Biz çok memnun olduk. Orada çocukların oyun eğitimlerini görmeleri, o kültürü öğrenmeleri eğitim açısından önemliydi. Oyun parkını kullanmak bizi mutlu ediyor. Başkanımıza çok teşekkür ederiz' dedi.

OKULLARIMIZIN EMRİNDEYİZ

Minik öğrencilerin ziyareti karşısında oldukça duygulanan Başkan Kul, çocukları tek tek öptü. Okul öncesi eğitimin önemine değinen Kul, "Evci okulumuza çok güzel bir park ve bahçe kazandırdık. Eğitimde, özellikle okul öncesi eğitimde estetik fiziki mekanlar, çocuklar açısından çok önemli. Bizler Terme Belediyesi olarak eğitimin her kademesine büyük önem veriyoruz. Çünkü yavrularımız bizim geleceğimiz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz; kendilerini geleceğe iyi hazırlamaları. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman okullarımızın emrindeyiz' diye konuştu.