'Masallara Dokunuyoruz' projesini hayata geçiren Liv Hospital Samsun çalışanları, görme engelli çocuklara kitap okudu, Altınokta Körler Derneği üyeleriyle yapılabilecek proje ve etkinlikler hakkında sohbet etti. 'En iyi yüreğiyle görebilir insan, gözler asıl görülmesi gerekeni göremez' mesajıyla 'engel yoktur' diyen Liv Hospital Samsun, Dünya Görme Günü'nü görme engelli bireylerle geçirdi.

LİV'E TEŞEKKÜR

Altınokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, 'Derneğimizde doğuştan görme engelli ve sonradan görme yetisini kaybeden arkadaşlarımız var. Bizler için yaşamımızı sürdürmek çok zor, çocukluğumuzda zor şartlar altında hayatımıza yön vermeye çalıştık. Zamanla zorlukları aşmak için çalıştık ve birbirimize destek olduk. Bizim umudumuz gençlikte, bilinçli gençlerimiz sayesinde görme engelliler olarak daha güzel günler göreceğimize inanıyoruz. Masallara Dokunuyoruz projesini başlatarak, çocuklarımıza kitap okuyan Liv Hospital Samsun ailesine bu projeden ötürü teşekkür ederiz' dedi.

Masallara Dokunuyoruz projesini aylık rutin halinde farklı etkinliklerle gerçekleştireceğini açıklayan Liv Hospital Samsun ekibi, projenin devamında yapılacak etkinlikleri sosyal medyadan duyuracağını bildirdi.