10 YILLIK ÖZLEM BİTTİ

Samsunspor Gençlik Geliştirme Sorumluluğu görevine getirilen ve ayağının tozuyla çalışmalara başlayan TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Haber Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. İlk antrenörlük deneyimini yine Başkan İsmail Uyanık döneminde yaşadığı söyleyen ve 10 yıl aradan sonra yine Başkan Uyanık'ın oluşumu içerisinde yer alan tecrübeli teknik adam Hakkı Bayrak, "Samsunspor artık kendi değerleriyle yükselişe geçecek" diye konuştu.

BURASI BENİM EVİM

İkinci evi gibi gördüğü Samsunspor'a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bayrak, "Samsunspor benim ikinci yuvam. Burada çok mutlu ve huzurluyum. Teknik ekipte bulunan arkadaşlarımızla beraber bundan sonra önemli plan ve projelere imza atacağız. Ayağımızın tozuyla neler yapabiliriz, nelerimiz eksik onları bulmaya çalışıyor ve çözümler üretiyoruz. İlerleyen yıllarda altyapımız Samsunspor'a yıldız oyuncular yetiştirecek bir fabrika haline gelecektir" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın'a teşekkür eden Hakkı Bayrak, "Başkanımız İsmail Uyanık ve Mehmet Aydın bana güvenerek bu görevi layık gördü. Bende elimden geldiğinin daha fazlasını ortaya koyarak alınan bu kararın doğrululuğunu ispat edeceğim. Önceliğimiz ise sağlıklı ve ahlaklı bir topluluk yetiştirmek olacak. Bu bizim olmazsa olmaz kuralımız olacak. Teknik ekipteki arkadaşlarımızla toplantılar yaparakta bunu vurgulayacağım"dedi.

KULÜPLER TARANIYOR

Türk sporunu yakından takip ettiğini ve birçok kulübün altyapılarını mercek altına aldıklarını dile getiren Bayrak, "Türkiye'nin gündeminde Altınordu kulübü bulunuyor. Bunun yanında Gençlerbirliği gibi altyapısına önem veren takımlar var. Biz bu iki kulübünde çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ona göre plan ve proğramlarımızı yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Kısa süre içerisinde Samsunspor altyapısı da bu takımı gönülden sevenlerle olması gerektiği yerlere gelecektir"dedi.

BAYRAK'A GÜVENİYORUZ...

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Hakkı Bayrak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Hakkı hocamız değerli ve işini bilen bir teknik adam. Kendisine güveniyoruz, İnşallah altyapımız istenilen seviyelere gelecektir"dedi.

Salim YILDIZ