SAMİMİ BİR ORTAM

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsunspor eski başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ile işadamı Galip Asal, Yılport Samsunspor'u ziyaret etti. Ölmez, Şenocak ve Asal, Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Başkan Yardımcısı Tahsin Raci Kosif'le kulübün son gelişmelerini değerlendirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan İsmail Uyanık, göreve geldikleri günden bu yana yapılanlar hakkında bilgiler verdi.

DESTEK VERİYORUZ

Ziyaretin ardından Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez; "İsmail Uyanık başkanı ziyarete geldik. Zaten ilk günden bu yana sürekli temas halindeyiz. Yeni oluşum Samsun ve Samsunspor için önemli bir fırsat. Yılport gibi Samsun'unumuz yüz akı bir holdingin İsmail Uyanık'la beraber Samsunspor'u alması ve yönetmesi büyük bir şans. Biz de elimizden geldiği kadar yeni yapıya destek veriyoruz. Bu oluşumdan iyi şeyler bekliyoruz, inşallah da iyi şeyler olacak" diye konuştu.

ESKİ DOSTLAR BURADA

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise, "Eski dostlar burada. Güzel bir sohbet ortamı var. Bir avuç Samsunspor sevdalısı, başka noktalarda görünse bile Samsun ve Samsunspor sevdası bizi ortak noktalarda buluşuyorlar. Başımızın üzerinde yerleri var. Borsan Grup'a bağlı Haber Medya Grubu ile ortak bir çalışmamız da var. Samsunspor markasını yüceltmekte, Samsun şehrinin imajını yüceltmekte işbirliği içindeyiz. Kendilerine ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuk KAYA