AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti. Milletvekili Kırcalı ilk olarak Havza Kaymakamlığını ziyaret ederek, burada Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ile bir süre görüştü ve ilçe hakkında bilgi aldı. Kırcalı ve beraberindekiler daha sonar Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilciğini ve Havza Muhtarları Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ahmet Çavdar, Kırcalı'ya muhtarların talepleri hakkında bilgi verdi.

ZOR OLANI ATLATTIK

Kırcalı, muhtarların kendileri için önemli olduğunu belirterek, 'Bizim gözümüzde muhtar halk demektir. Halkın sorunlarını bilen ve onlar ile yaşayan muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek önemli. Çünkü onlar kendileri için değil halk için talepte bulunuyor. Malum ülkemizde bir ekonomik savaş devam ediyor. Zor olanı atlattık. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde üzerimizde oynanan oyunları bozacağız ve bu durumdan daha güçlü çıkacağız' ifadelerini kullandı.

İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Kırcalı, daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) giderek burada Oda Başkanı Erkan Acar ile görüştü ve Havza OSB hakkında bilgi aldı. Acar, Havza OSB'de yer tahsislerinin başladığını belirterek, 'İlçemiz ve bölgemiz için önemli olan Havza OSB'de bir an evvel üretime geçmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. OSB Havza için önemli. İlçemizin en önemli sorunu olan istihdam nedeni ile göçün önüne geçilmesi Havza OSB'deki yatırımlardan geçmekte' şeklinde konuştu.

GEREKEN YAPILIYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise Havza OSB'ye yatırımcı bulmak için gerekli her türlü girişimi yaptıklarını ifade etti. Kırcalı, 'Bizim amacımız bir an evvel burada fabrika bacalarının tütmesi ve istihdam sağlaması. Bunun için de gereken yapılıyor. Yine dün olduğu gibi bu gün de yaşanabilecek her türlü sorunu aşmak için Havza OSB'ye gerekli desteği vereceğiz. Havza OSB sadece Havza için değil Samsun ve bölge için önemli bir istihdam merkezi olacak' ifadelerini kullandı.

Kırcalı'ya Havza Belediye Başkan Vekili Mahmut Gümüştekin, Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ayan, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Tufan ve yönetim kurulu da eşlik etti.