PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, ligin 15. haftasında deplasmanda oynayacakları Vartaş Elazığspor maçına ilişkin, "Elazığ'a 3 puan için gideceğiz. İyi mücadele ederek, sahadan iyi bir skorla ayrılacağız" dedi.
Balic, Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Şanlıurfaspor karşısında hem puan hem de moral açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kendilerini ligin güçlü ekiplerinden Vartaş Elazığspor ile zor bir deplasman maçının beklediğini belirten Balic, "Biz de iyi bir ekibiz. Elazığ'a 3 puan için gideceğiz. İyi mücadele ederek, sahadan iyi bir skorla ayrılacağız. Son 3 hafta hem kupa hem de ligde zor maçlar bizi bekliyor. Herkese ihtiyacımız var. En iyi takımı sahaya çıkararak, bu son 3 haftayı geçeceğiz ama şu anda tek düşündüğümüz Elazığspor maçı" diye konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonucu Beşiktaş, 1461 Trabzon ve Sivas Belediyespor ile C grubunda eşleştikleri hatırlatılan Balic, şunları kaydetti:
"Kolay bir grup değil. Zor haftalar bizi bekliyor. Haftada 2 maç oynamak kolay değil ancak geniş bir kadromuz var. En iyi kadromuzla mücadelemizi yapacağız. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçlarını sırf oynamak için oynamayacağız. İyi skorlar alarak, gruptan çıkmak istiyoruz. 2 kulvarda da mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz ancak lig bizim için çok daha önemli."
Bu arada, Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Balic yönetiminde, ısınma hareketleriyle başlayan ve teknik çalışmayla tamamlanan iki saatlik antrenmana, sakatlıkları bulunan Fatih Candan katılamazken, Kerim Zengin ise takımdan ayrı çalıştı.
Öte yandan antrenman sahasına giren bir köpek, futbolcularla koşmaya başlayınca, güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılması ilginç görüntülere sahne oldu.