CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'yı ziyaret etti. Kara'ya yeni görevinde başarı dileyen Deveci, Atakum Belediye Başkanlığı için görevinden istifa ettiğini de açıkladı.

YENİDEN KAZANACAĞIZ

Atakum'da görev aldıkları günden itibaren, belediyeyi yeniden kazanmak için çalışmaları planladıklarını belirten Deveci, "Şimdi seçim tarihi yaklaştı. Birkaç ay sonra seçimler gerçekleştirilecek. Parti takvimimize göre de 12 Ekim istifa için son gündü. Ben de Atakum Belediye Başkanlığı için bugün itibariyle görevimden istifa ettim. Bu ayın 19'una kadar da adaylık için başvurumu yapacağım. Kasımın ilk haftasında da sonuç açıklanacak. Daha sonra ise örgütümle ve Atakumlularla birlikte sahaya çıkıp çalışmalarımızı yapacağız ve Atakum Belediyesini tekrar partimize kazandıracağız" diye konuştu.

YENİ BAŞKAN KAVTELEK

3 yıldır adaylık için hazırlandığını ifade eden Deveci, "Belediye Başkanlığı için hem örgütümüzden hem de Atakumlulardan bu yönde destek aldım. Kendilerinin aday olmam konusunda bir teveccühü vardı. Seçimin kazanılması için ciddi bi çalışma gerekiyor. Tuğla üzerine tuğla koymak zorundayız. Atakum'un ihtiyacı olan projeler için ciddi bir hazırlık yaptık. Yaklaşık 3 yıldır uzman bir ekip tarafından hazırlanan proje vardı. Sonuç olarak biz hazırız, kadro olarak, beyin olarak hazırız. Atakumlular da bizleri bekliyor diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Deveci'nin istifasıyla boşalan CHP Atakum İlçe Başkanlığı görevine Av. Ali İzzet Kavtelek getirildi.

Barış BUDANOĞLU