Muş Ticaret ve Sanayi Odasında (MUŞ TSO) düzenlenen toplantıya AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, belde ve belediye başkanları, parti yönetimi ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, AK Partinin hem Muş'ta hem de Türkiye'nin her yerinde çok büyük hizmetler yaptığını söyledi.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da, danışma meclislerinin şura, istişare ve inancımız gereği Allah'ın emri olduğunu söyledi. Belediye başkanları ile beraber mutat bir şekilde şurayla çalışmaları olduğunu ifade eden Başkan Asya, 'İlçe belediye başkanlarımız ve belde belediye başkanlarımız adeta hayırda 'birbirinizle yarışısın' emrini yerine getirmek üzere her bir başkanımın kendi beldesine taş taş üstüne koymakla çalışmalarını müşahede etmekteyiz. Bu da bizleri ciddi manada kamçılamaktadır ve daha çok çalışıp daha çok üretip, bu halkın bize tevdi ettiği vekaletin hakkını vermek olacaktır. Adalet ruhumuz asla zedelenmeyecektir, asla zedeletmeyeceğiz' ifadelerini kullandı.
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, Muş merkezde arsa bulmakta sıkıntı yaşadıklarını hatırlatarak, 'Okullarımız için bu konuda da arsa üretmemiz lazım. 16 Nisan'da oy oranımızı yükselttikten sonra elimiz çok güçlü oldu. Gittiğimiz her bakanlıkta yüzde 51 oy aldığımızı ve vatandaşa yatırım sözü verdiğimizi hatırlattık ve onu sermayemiz yaptık. İnşallah bunu daha da yükselteceğiz' diye konuştu.
Toplantı, yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Muş’ta ‘AK Parti Danışma Meclisi’ toplantısı