Atakum Rotary Kulübü, bu yıl sekizincisini düzenlediği Çocuk Bilim, Kültür, Eğlence Şenliği'ni, Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan etkinlikte çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdi.

KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK

Animasyonlar, tiyatro gösterileri, uzay çadırı, yaratıcı bilimler sirki gibi çeşitli yarışmalar ve oyunların yer aldığı etkinlikte Kaan Karahan tarafından Bilim Tiyatroları - Bilimin Uçan Sirki isimli gösteri de yapıldı. Etkinlikle ilgili konuşan Atakum Rotary Kulübü Başkanı Engin Bakan, "Yaklaşık 2 aylık hazırlık sürecinin ardından etkinliğimizi geniş bir katılımla yaptık. Bilim Tiyatroları ile de çocuklarımıza eğlenceli bir şekilde öğrenme sağladık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zihni Şahin'e ve Atakum Belediye Başkanımız sayın İshak Taşçı'ya kulübüm adına teşekkür ediyorum. Gelir tespiti yapıldıktan sonra NADEP binasına yapılacak katkı, kamuoyu ile paylaşılacaktır" diye konuştu.
Ayrıca Bakan, etkinliğe katkı sunan Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'a teşekkür plaketi sundu.

Barış BUDANOĞLU